Projekter

På denne side vil du se nogle af de spændende projekter vi har arbejdet på. For mere information omkring disse, kan du  gå ind under de individuelle kategorier. Under disse kategorier vil du finde forskellige projekter.

Køkken & inventar

Skal vi være din sparringspartner i dit næste køkkenprojekt, så er vi garant for at kunne varetage den samlede pakke, hvis du står med en drøm der skal realiseres.
Nye billeder

Tagudskiftning

Tage kommer i mange former, farver og størrelser. Så tag et kig på vores tidligere projekter og find en masse inspiration. Vi er sikre på du vil finde noget du vil kunne lide.

Facaderenovering

Huset klimaskærm er med til at beskytte de indvendige konstruktioner, samt huset bærende dele. Her kan nævnes 4 væsentlige elementer: facader, gavle, udhæng og sternpartier.

Kontor/Erhverv

Står dit kontor til at skulle have lavet en større eller mindre makeover, eller på anden vis have optimeret inddelingen af kontormiljøet.

Loft projekter

Udskiftning af loftbeklædning er mere end bare det æstetiske udtryk? Loftet afspejler i sig selv, som udgangspunkt rene linjer og overflader i huse.

Glas/-skillevægge

Begærer du om et ønske at ændre indretningen i din bolig, Så kan vi hjælpe dig med dette, Mulighederne er mange og materialer fås i lige mange afskygninger.
Ny kategori

Vinduer & døre

Vinduer og døre kan skabe værdi for dig og din pengepung og ikke mindst dit samlede energiregnskab. Hvem syntes ikke godt om det?

Terrasser

Trænger din eksisterende terrasse til en forbedring eller større optimering. Så kan vi garanteret hjælpe dig med at realisere dine ønsker og visioner.

Badeværelser

Vi har gennem tiden varetaget adskillige entrepriser for hel- eller delvist totalrenoveringer af badeværelser/- og toiletter.
Nye billeder

Borde & inventar

Står du og mangler et nyt spisebord, hylder, skabe eller lign. Der skal laves på specialmål, eller et bestemt produkt som ikke findes så kan vi ligeledes fremstille disse på vores værksted.

Gulve & lister

Trænger din bolig til nye gulve? Gulve slides på samme kår, som rigtig mange andre elementer i boligen. Det er vigtigt at vælge den rigtige type gulv der passer til dine/jeres behov.

Akustikvægge & panel lofter

Skal din bolig eller kontor, optimeres og have integreret akustikvægge eller panellofter det kan gavne dit kontormiljø og skabe et mere rolig forum at sidde i for dine medarbejdere.

Garager & skure

Det skaber rum for opbevaring til div. redskaber og møbler. Således at disse står varmt og tryg opbevaret, samme gør sig gældende for din bil.
Ny kategori

Sommerhuse

Hvad enten om det er en større renoveringsfase der står for hånden eller en mindre opgave der skal løses, så kan vi være behjælpelige.
Ny kategori

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.