Ansigterne bag AM Tømrer & Snedker

AM Tømrer & Snedker er ejet af Simon Albinus og Kristian Minke.

Hvem er vi. Vi er begge udlært tømrer med dertilhørende officielt svendebrev fra træfagenes byggeuddannelse. med adskillige års erfaring oven i hatten indenfor tømrer – og snedkerfaget. Foruden vores baggrund som tømrer har vi suppleret op med overbygning, da vi i forå ret 2021 dimitterede, som bygningskonstruktører fra VIA University College Århus, hvor vi begge har gennemført 3.5 års studie. Overbygningen har særlig fokus på projektering, planlægning, tilrettelægning, udførelse og ikke mindst driften af større og mindr e byggerier.

Kombinationen af de 2 uddannelser skaber grobund for at du, som kunde er garanteret en solid og kompetent sparringspartner med en høj og faglig bred viden inden for faget på adskillige parametre, dette skal være med til at tilvejebringe ramme rne for tryghed i dit projekt

Simon Albinus

Kristian Minke

Hvorfor skal du vælge os?

Du skal vælge os fordi der bagved ansigterne gemmer sig et par troværdige personligheder. Vi er et ungt, men kompetent hold der brænder for faget og dets facetter. Vi står til måls for hvad vi siger og gør? Vi prioriterer dig/jer, ikke alene som kunder men såvel som personen og sætter en ære i at mødes i øjenhøjde. Vi stiler altid efter at skabe gode og langsigtede relationer, der bygger på tillid og troværdighed.

Såvel som vi selv er et mindre team, så kan vi agere bindeled til vores kompetente og faste samarbejdspartnere inden for, Murer, VVS, EL, Maler, Entreprenører, Gulvlægger, Tagdækkere osv. Kort sagt vi navigere uden om mængden og den almene tømrer du måske ville støde på i mængden? Vi er innovative i vores gøren og laden, og lader os ikke kæmme af nogle opgaver, Ja så får du naturligvis godt håndværk til reelle og fair priser

Primære opgaver

Om- og tilbygning

Tagarbejde

Terrasse

Køkken

Vinduer og døre

Bad, toilet og inventar

Gulve- og div. listearbejde

Udhæng og facade udskiftning

Butik, kontor og erhverv

Garager og carporte

Hvem er vi? Vores værdier

Vi værdsætter vores kunder og sætter en ære i at overholde vores aftaler og hele tiden være i tæt dialog gennem hele processen.

Vi sætter en ære i at kunne levere et godt stykke håndværk og hvor kvaliteten altid er i højsædet.

Vi prioriterer brugen af bæredygtige- og miljørigtige materialer, hvorfor vi vælger at gøre brug af flere danske producenter og leverandører.

Vi er din professionelle samarbejdspartner indenfor Tømrer- Og Snedkerfaget i Århus.

Vi er i besiddelse af en solid- og bred faglighed indenfor Tømrer- og snedkerfaget, og er altid up to date med gældende krav og normer.

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.