Totalentreprise & rådgivning

Med en indgangsvinkel som Tømrer og adskillige års erfaring herfra samt en overbygning som bygningskonstruktører med dybdegående indsigt inden for bygningskonstruktioner og teknik, heraf planlægning, projektering og ikke mindst tilrettelæggelse af byggerier.

Som hoved- eller totalentreprenør på projekter vil der pålægges et honorar fra vores side, grundet det fortrinsvise projekteringsarbejde der skal udfærdiges, samt den styring, koordinering samt planlægning der pågår undervejs i processen. Tillige vil der være den afslutningsvise fejl og mangel gennemgang, samt KS og opsamling. Overnævnte er del af den samlede pakke du betaler for samt meget mere, når du vælger os som din sparringspartner.

Byggeriet indledningsvist

Står du med ideen eller drømmen om at få realiseret et større projekt, hvad end om det er i privat- eller erhvervsmæssigt øjemed, så har du måske behov for en troværdig og ærlig rådgiver til at agere sparringspartner i dit kommende byggeprojekt. Vi har ekspertisen og varetager de fleste opgaver som hoved- eller totalentreprenør.

Vi varetager dit projekt fra start til slut, og vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere til de specifikke opgaver, således vi har den samme indgangsvinkel til opgaven og dermed stiller de samme høje krav til den kvalitet der skal leveres ved endt arbejde uden og gå på kompromis.

Projektering

I det tidlige projekteringsstadie hvor ideer stadigvæk er på tegnebrættet og der måske skal søges godkendelse ved evt. kommune eller lign instans. Udfærdiger vi tegningsmateriale samt supplerende materiale der måtte være relevant for at kunne opfylde krav fra henholdsvis BR18 og den gældende lokalplan for byggeriet.

Vi har gode samarbejdspartnere såfremt der stilles krav, til bærende konstruktioner og der skal udfærdiges statiske beregning fra ingeniør eller der er behov for supplerende tegningsmateriale eller ideløsninger fra arkitekt fra arkitekt.

Projektmateriale, beskrivelser og tidsplaner

Forudgående for et evt. projekt vil der som udgangspunkt blive udarbejdet en dybdegående beskrivelse for processen af byggeriet, samt de handlinger og elementer der skal iværksættes og opnås igennem byggeriet.

Dette suppleres af detaljerede tidsplaner i form af en overordnet projekttidsplan der går fra start til slut, endvidere vil der efter behov blive udarbejdet procesplaner over evt. arbejder. Således vi kan overholde de frister der indgås fra start.

Byggeriet fortsat

Når projektet er iværksat, vil vi internt i håndværksgrupperne løbende afholde byggemøder over projektet. Således vi kan følge op på tidsfrister eller lign. aftaler. der måtte være relevant for dig, som bygherre eller internt i håndværksgrupperne. Desuden kan man følge op evt. mangler, ekstra arbejde eller lave en foreløbig gennemgang af projekt.

Byggeriet afslutningsvis

Ved udgangen af byggeriet foretager vi gerne en mangel gennemgang med de i involverede håndværksgrupper, så vi sikrer at alt følges til dør og der ikke forekommer fejl og mangler. Afslutningsvis tager vi en dialog om projektet sammen med dig, for at igen sikre alt er som det skal være og kvaliteten er derefter.

Lyder overstående, som noget der har vakt din interesse? så kontakt os uforpligtende og vi kan indgå en dialog og tage en snak om dine tanker og drømme.

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.