Facaderenovering

Facaderenovering er vigtigt. Huset klimaskærm er med til at beskytte de indvendige konstruktioner, samt huset bærende dele. Her kan benævnes 4 væsentlige elementer, herunder facader, gavle, udhæng, Sternpartier. Det er elementer der konstant eksponeres for vejrliget, hvorfor det er vigtigt at disse er tætte og beskytter den resterende bolig. Dels har de en præventiv effekt for at beskytte, men det æstetiske element spiller i den grad ind, hvorfor det vigtigt at anvende og vælge materialer der står i kontrast til eksis. Bolig og konstruktioner.

Vi vil som oftest rådføre eller anbefale at man vælger et vedligeholdes frit produkt, f.eks. en eternit beklædning der er et hårdført og solidt materiale, der kan beskytte din bolig mange år frem. Desuden slipper du for at skulle male og oliere et evt. træprodukt. Mulighederne er mange, men vi vil naturligvis altid bestræbe os på at tilgodese dine behov således de går i overensstemmelse med krav og ønskes til det endelige udseende.  Tag gerne et kig på de forskellige projekter vi har udført.

Tak for kigget på vores facaderenovering

Skulle noget have vækket interesse og står du selv med dit næste projekt snart. Så tag endelig kontakt til os for et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.