Lofter

Udskiftning af loftbeklædning er mere end bare det æstetiske udtryk? Lofter afspejler i sig selv, som udgangspunkt rene linjer og overflader i huse. Man kan i dag få adskille typer beklædninger der bærer præg af forskellige strukturer og nuancer dette i en kombination med deres essentielle egenskaber? Men hvad enten det drejer sig om det æstetiske udtryk eller det handler om at skabe bedre akustik i det indvendige miljø. Så oplever vi efterspørgslen på begge dele, det er i særdeleshed i nybyggeri – men såvel i renoveringsfaser at vi støder på denne type arbejde.

Ifm. med denne type arbejde, støder man på begrebet dampspærre, dampspærren er kort fortalt et element som, indgår i husets klimaskærm og skal være med til at sikre et ”luft/vindtæt byggeri” Man implementere i korte træk damspærren for at hindrer – omend præventivt sikre imod at fugt fra dag ligdagens udskejelser trænger ud i husets andre konstruktioner. Vi samarbejder med en af branchen bedste leverandører af overstående, og kan med garanti hjælpe dig hvis du har yderligere spørgsmål til netop dette emne. Tag et kig igennem vores tidligere projekter og lad dig inspirere til dit næste projekt.

Tak for kigget på vores Lofter

Skulle noget have vækket interesse og står du selv med dit næste projekt snart. Så tag endelig kontakt til os for et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.