Tagudskiftning

Tagudskiftning er meget vigtigt. Taget er en stor og vital del på dit hus og indgår i den udvendige klimaskærm, der på daglig basis udsættes for vejrholdenes udskejelser, særligt i et land som Danmark og det klima vi bor i, hvor det er så omskifteligt på tværs af årstiderne. Tage kommer i mange former og størrelser og uanset hvad, så kan et utæt tag have fatale konsekvenser for den resterende bolig og dets konstruktioner. Hvorfor det er vigtigt at have en tæt tagoverflade.

I denne proces kan vi være din sparringspartner fra start til slut, overlad ansvaret til os og vi kan til gengæld udskifte dit tag, så du er sikret mange år frem. Vi tager gerne den samlede totalentreprise for projektet og inddrager da, de nødvendige håndværkere der måtte være behov for, således dit tagprojekt kan realiseres. Tag gerne et kig på nedstående billeder, fra de forgangne projekter.

Tak for kigget på vores Tagudskiftning

Skulle noget have vækket interesse og står du selv med dit næste projekt snart. Så tag endelig kontakt til os for et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.