Tømrer Risskov

Måske har du stødt på en af vores biler der tit ofte kører rundt i Risskov, eller passere i området omkring Vejlby-Risskov området. Vi har udført utallige opgaver, heraf kan nævnes tagudskiftninger, om- og tilbygninger, af større projekter har vi ligeledes ageret totalentreprenør med vores egne tømrer som fagentreprise i og omkring Risskov. Du kan med fordel klikke ind på fanen ”totalentreprise” i den øverste fane på hjemmesiden, hvor vi har udfærdiget en detaljeret beskrivelse omkring totalrenovering af netop din bolig. Vi er en lille men kompetent tømrervirksomhed, med 8 fagligt uddannede tømrer. På trods af størrelsen så er vi ikke desto mindre tilsammen garant for en stor vidensbank og høj faglig ekspertise.

Skal vi hjælpe dig?

Har du nogle spørgsmål? Så ringer vi dig gerne op til en uforpligtende snak.

Teamet

Sociale medier

Følg vores sociale medier herunder og få et indblik i vores hverdag.

Byg garanti

Primære opgaver

Om- og tilbygning

Tagarbejde

Terrasse

Køkken

Vinduer og døre

Bad, toilet og inventar

Gulve- og div. listearbejde

Udhæng og facade udskiftning

Butik, kontor og erhverv

Garager og carporte

Mere om Tømrer Risskov

I billederserien ses et udsnit fra et par projekter, som vi tidligere har udført blandt en skare af vores nu faste kunder I Risskov. Projekterne bærer præg af materialer der er nøje udvalgt med øje for detaljer og æstetik. Som tømrer i Risskov, udfører vi mangt og meget fordi boligerne på tværs af området, har deres helt egen karakteristika med hver deres unikke udtryk og design. Vi har som tidligere nævnt ofte tømrer i Risskov, hvad enten det drejer sig om en større totalrenovering af en bolig, eller det er en mindre spjældopgave. Så opererer vi meget i Risskov og ophavet hertil og vi forestår ligeledes at være fast leverandør blandt forskellige erhvervskunder når de har behov for en tømrer til opgaver i deres kontor, lager eller butikker og des lige. Hvis ikke du fandt inspiration blandt billederne her på siden, vil vi anbefale du klikker ind under projekter øverst på hjemmesiden. Her foreligger yderligere billeder fra andre projekter, hvor vi har haft vores virke som tømrer i Risskov.

Vi har adskillige kunder og mange relationer i Risskov, som vi trofast holder ved lige på daglig basis. Dette skyldtes alt sammen noget der går hånd i hånd med vores værdier og ikke mindst overholdte aftaler og tæt dialog på tværs af opgaverne. Skal vi være din sparringspartner og tømrer i Risskov? Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Risskov bærer præg af mange forskellige typer boliger og huse, som er blevet opført på tværs af det forgangne århundrede. Heraf kan nævnes de prægtige patriciervillaer fra det sene 1800, de klassiske og nu efterhånden meget populære murermestervillaer, som bliver istandsat i stor stil med lidt mere modernistiske træk. En stor del af Risskov og dets ophav, bærer således i høj grad præg af opførslen af de regulære parcelhuse, typisk opført tilbage i 1960-1975. Forstående er som udgangspunkt bygget i 1. plan. Med udgangspunkt i den stil, gik man over til at bygge de såkaldte typehuse ofte set i 2 plan, Igennem perioden fra 70’erne helt op til midt 90’erne. Med det som udgangspunkt oplever vi, som tømrer i Risskov en god adspredelse, men med en god dynamik altid flotte og skønne boliger. Risskov er en af vores primære og des lige fortrukne områder at færdes i og har adskillige kunder, som vi har renoveret boliger for gennem de forgange par år. Så skal du bruge en Tømrer i Risskov, Så kan vi med garanti være behjælpelig og være din sparringspartner. Uagtet om du er den kære ejer af overstående boliger eller en anden type bolig, så er vi alsidige og fleksible i vores tilgange og kan som førnævnt os varetage totalentrepriser. 

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.