Tømrer Åbyhøj

Åbyhøj er vores nærområde, det er her vi til dagligt holder til på vores kontor/- og værksted og hvor vi køre ud fra til hverdagens tømrer opgaver. Du har garanteret stødt på en af vores hvide biler med blåt folie på vejene omkring ringgaden til og fra arbejde. Vores tømrer i Åbyhøj, køre regelmæssigt rundt i området, hvor vi agerer lokal sparringspartner for vores kunder, private såvel som erhvervskunder. Opgaverne spænder vidt og bredt og vi udfører alle slags tømrer opgaver, heraf kan nævnes, tagudskiftninger, til- og ombygninger, totalrenoveringer af alle typer boliger i nærområdet i og omkring Åbyhøj. Sidst nævnte kan være en tung ressourcebetonet og ikke mindst omkostningsfuld affære og begive sig i kast med, hvis man ikke vælger den rette fagmand, det er her vi som Tømrer og snedker kommer ind i billedet, Vi håndtere opgaven fra start til slut med alle fagentreprenører.

Skal vi hjælpe dig?

Har du nogle spørgsmål? Så ringer vi dig gerne op til en uforpligtende snak.

Primære opgaver

Om- og tilbygning

Tagarbejde

Terrasse

Køkken

Vinduer og døre

Bad, toilet og inventar

Gulve- og div. listearbejde

Udhæng og facade udskiftning

Butik, kontor og erhverv

Garager og carporte

Mere om Tømrer Åbyhøj

Som inspiration til dit næste projekt, kan du med fordel kast et blik på billederne her ses et udkast af nogle af de opgaver, vi tidligere har udført som tømrer i Åbyhøj, Heriblandt en større carport med integreret orangeri, plads til 2 biler og en hyggelig alkove. Vi etablerede i sommeren 2021 en større terrasse for en kunde i Åbyhøj belagt med Ipe hårdttræ. Her agerede vi i samarbejde med smed og mure, samtidig tømrer og totalentreprenør. Som tømrer i Åbyhøj har vi tidligere arbejdet for henholdsvis både privat- og erhvervskunder, og det er for øvrigt det, som man kan se på resterende billeder der udspringer fra et henholdsvis et kontormiljø fra en virksomhed, samt et køkken i en lille lejlighed. Vi er alsidige og fleksible, og går ikke af vejen for selv mindre opgaver der involverer en tømrer i Åbyhøj.

Vi er specialister på denne typer opgaver, og vi kan med garanti tilbyde dig en løsning, hvor du er med på sidelinjen. Skal vi være din sparringspartner som tømrer i Åbyhøj eller måske endda totalentreprenør for den helt store renovering i dit nærområde Åbyhøj, så kontakt os allerede i dag på mail eller ring til os direkte, endvidere hvis du har spørgsmål eller brug for anden vejledning? uanset hvad står vi altid til rådighed for at give et uforpligtende tilbud til dit kommende projekt, kontakt os i dag måske du finder din faste tømrer i Åbyhøj, igennem os.

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.