Nyt tag i Aarhus

Går du med overvejelserne om og skulle have et nyt tag i Aarhus. Måske trænger dit gamle og utætte tag til en regulær tagudskiftning på din bolig. Men vi kan med garanti hjælpe dig, vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma med base i Aarhus. Vi har gennem årene udført adskillige tagopgaver samt udskiftet adskillige tage, med stor succes og gennemgående tilfredshed hos vores kunder i Aarhus og Omegn. Vi er et tømrerfirma der garanterer gennemført håndværk og en af vores spidskompetencer er netop udskiftning- samt lægning af nyt tag, vi har masser af ekspertise i vidensbanken og vi er alle udlært tømrer med stor erfaring inden for tagudskiftning. Vi er konkurrencedygtige og samarbejder med nogle af de skarpeste leverandører på markedet, som er med til at sikrer at du får en konkurrencedygtig pris på et nyt tag i Aarhus.

Skal vi hjælpe dig?

Har du nogle spørgsmål? Så ringer vi dig gerne op til en uforpligtende snak.

Teamet

Sociale medier

Følg vores sociale medier herunder og få et indblik i vores hverdag.

Byg garanti

Primære opgaver

Om- og tilbygning

Tagarbejde

Terrasse

Køkken

Vinduer og døre

Bad, toilet og inventar

Gulve- og div. listearbejde

Udhæng og facade udskiftning

Butik, kontor og erhverv

Garager og carporte

Mere om nyt tag

En tagrenovering er som ofte et større indgreb, men er ikke desto mindre en vital del af husets klimaskærm. Dit tag udsættes for alle typer vejr på tværs af alle årstider, og især det nordiske klima er hårdt og tærende imod den ydre skal. Hvorfor der er mange faktorer der spiller ind når du skal vælge nyt tag. Der er pr. natur det æstetiske udtryk, som spiller en stor rolle iht. Omkringliggende boliger/- og huse, der kan desuden stilles krav fra den fungerende lokalplan eller f.eks. Fredningstilstande i Aarhus eller ophavet hertil. Så er der des lige overvejelserne omkring det miljø, som boligen og det nye tag, hvori det er placeret? er det tæt på hav, skov eller lign. Endelige så er der en række faktorer der spiller ind ift. materialevalg. Det er her du skal vælge os som din tømrer- og sparringspartner når du skal have lagt et nyt tag i Aarhus, så du bliver vejledt rigtigt fra start af.

Kvalitet og pris, går som regel hånd i hånd og det gør sig osse gældende når du skal have nyt tag. Vi som tømrerfirma, Samarbejder med Würth Danmark og anvender bla. andet deres undertagsmembraner til tagrenoveringer. Hvilket betyder at når du vælger os til at lægge dit nye tag, så får du en garanti med oveni i hatten der gælder i 20 år. Det er din garanti for tryghed og godt håndværk. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Aarhus.

Vil du ringes op?

Udfyld felterne og vi giver et kald.